Uw partner in assurantiën en financiële adviezen

Financiële Planning

helder inzicht in uw financiële situatie

Financiële Planning is een veelomvattend begrip. We kunnen spreken over een het opstellen van een financieel plan waarbij alle aspecten van de juridische, fiscale en overige wetgeving worden getoetst op uw persoonlijke situatie. Het uitgangspunt is dan ook tot het komen van doelstellingen om uw toekomstwensen te bereiken.

Belangrijk is vooral dat het in begrijpelijke taal wordt uitgelegd, zo rekenen wij altijd met het zogenaamde netto besteedbaar inkomen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met uw uitgaven en wensen op het persoonlijke vlak. U ziet dan ook duidelijk wat u netto besteedbaar overhoudt.

Een goede Financiële Planning verschaft helder inzicht in de financiële situatie, zowel op de korte als op de lange termijn. Belangrijk alle financiële voorzieningen in ogenschouw worden genomen en goed op elkaar zijn afgestemd. Vaak komt het voor dat zaken als hypotheek, lijfrente, verzekeringen en pensioen niet goed op elkaar aansluiten of niet meer passen bij de actuele situatie. U kunt zich waarschijnlijk ook voorstellen hoe er in de loop der jaren allerlei producten zijn afgesloten waardoor uw pakket aan financiële producten er inmiddels uitziet als een lappendeken. Slechts door alle financiële, fiscale én juridische aspecten tegen het licht te houden kan uiteindelijk de meest optimale strategie worden ontwikkeld.

Door het complexer worden van de financiële wereld en het terugtreden van de overheid op allerlei gebieden die te maken hebben met onze financiële zekerheden, is het noodzakelijk om alle risico`s duidelijk in kaart te brengen.

NVHP Erkend Hypothecair Planner Erkend Hypotheek Adviseur Keurmerk KiFid RaIa
© 2012 - Stargroup BV Ontwikkeling & design: NetworkUnited.nl
Stargroup op Facebook
Stargroup op Twitter