Uw partner in assurantiën en financiële adviezen

Pensioenadvisering

laat uw pensioen onder de loep nemen

Bij verandering in uw persoonlijke situatie of wetgeving vanuit de overheid is het verstandig uw pensioenregeling onder de loep te leggen en te laten inventariseren. Is deze nog actueel en sluit het aan op uw toekomstdromen?

Bij Stargroup is niet alleen vandaag belangrijk, wij houden juist rekening met de ontwikkelingen op de korte en lange termijn. Het opstellen van een klantprofiel met niet alleen uw wensen maar ook risico’s als werkloosheid en ziekte worden meegenomen is een eerste stap. Daarnaast stelt de wet eisen aan de verslaglegging van dit voortraject – door onze kennis en professionaliteit zijn wij in staat maatwerk te leveren dat leidt tot een optimale en passende toekomstvoorziening.

Heeft u vragen over uw UPO (Uniform Pensioen Overzicht), uw opgebouwde pensioenaanspraak uit het verleden of wil u eens geïnventariseerd hebben wat u krijgt op de pensioengerechtigde leeftijd – wij adviseren u graag. Zoals bij al onze financiële producten werken wij ook bij pensioenen zonder provisiebelang. Wij lopen hierop vooruit op het provisieverbod van wat ingaat in 2013. Bij ons zijn nettoprijzen van toepassing en het verrichte werk wordt gefactureerd tegen een uurtarief.

NVHP Erkend Hypothecair Planner Erkend Hypotheek Adviseur Keurmerk KiFid RaIa
© 2012 - Stargroup BV Ontwikkeling & design: NetworkUnited.nl
Stargroup op Facebook
Stargroup op Twitter