Het verzekeren van waardevolle bezittingen

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Zo`n typisch Hollands gezegde waarmee je iedereen die de kop boven het maaiveld durft uit te steken terug z`n hok in dwingt. En zo werkt het ook in verzekeringsland. Rij je een Opel Corsa of Volkswagen Polo? Alsjeblieft: een keurige premie. Rij je een Porsche Cayenne of Audi SQ7? Dan wil het gros van de verzekeraars je niet meer verzekeren. Ja, tegen een premie van € 500,- per maand misschien. 

De afgelopen jaren heeft er een kaalslag plaatsgevonden onder de verzekeraars. Steeds meer en meer verzekeraars werden overgenomen of ingelijfd door de grote verzekeraars als ASR en Nationale Nederlanden. De krenten werden uit de pap gehaald en bijzondere risico`s afgestoten of in fases beëindigd. Wat rest: een markt met vrijwel alleen maar verzekeringsoplossingen voor de ‘gemiddelde’ risico`s en nauwelijks oplossingen voor de ‘bijzondere’ risico`s. 

Een rieten dak op je huis? Hoge premie. Luxe occasion auto of sportwagen? Hoge premie. Verhuur van een tweede woning? Hoge premie. Het is logisch dat je als verzekeraar een product of productgroep kiest waar je goed in bent om zo je service optimaal te houden, maar het wordt lastig als elke verzekeraar dezelfde doelgroep kiest. Waar ga je heen met de overige risico`s? 

Omdat we bij Stargroup merken dat het aanbod verschraalt zijn wij een aantal nieuwe samenwerkingen aangegaan om deze specifieke doelgroep toch van de juiste service te blijven voorzien. Zo hebben wij sinds enige tijd een exclusieve samenwerking met Private Insurance Nederland en doen wij al geruime tijd zaken met onder andere Hienfeld en Turien & Co. Bij deze partijen kunnen we luxe voertuigen, dure woningen, kostbaarheden, kunstcollecties en vaartuigen vrijwel ongelimiteerd verzekeren. 

De kennis en expertise die horen bij producten hebben we samen met een passende service ondergebracht in ‘Stargroup Exclusive’. Een dienstverlener die verder gaat dan alleen jouw bijzondere risico`s verzekeren. We kijken met je mee naar de risico`s die er zijn, hoe je die kunt beperken of voorkomen, kunnen gerenommeerde partijen inschakelen voor beveiliging, taxaties of waardebepalingen en sluiten daaromheen een verzekering af die hier specifiek op afgesteld is. Op deze manier hoef jij niet bij de doorsnee verzekeraar een bovengemiddelde premie te betalen, maar wordt je verzekerd bij een verzekeraar die jouw risico op waarde weet te schatten. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze website Stargroup Exclusive voor meer informatie, of neem contact met Gerard op. We helpen je graag verder.

Waardevol bezit? Verzekerd!