We hebben een nieuwe collega!

Recentelijk is ons team versterkt door onze nieuwe collega Inez! Inez gaat zich bezighouden als relatiebeheerder verzekeringen waar zij je graag te woord gaat staan voor al je vragen. Maak even kort kennis met Inez:

“Dit is mijn eerste baan in de financiële dienstverlening, een nieuw avontuur en een mooie uitdaging. De komende periode ga ik aan de slag met het behalen van de benodigde WFT’s om zo snel mogelijk lekker productief te kunnen zijn. Mijn doel is me het vak snel eigen maken, zodat ik klanten op de juiste wijze kan helpen en ontzorgen. 

Ik ben geboren in Ede en woon sinds juli 2019 in Arnhem samen met mijn vriend. Als ik vrij ben kun je me vinden op het terras of bij vrienden/familie. Daarnaast ontdek ik graag mooie muziek en films. 

Ik werk op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.”

We vinden haar een super toevoeging aan ons team. Welkom Inez!