Stargroup bijdrage aan HomeRun 2020

Op 27 en 28 juni 2020 vindt de vierde versie van de HomeRun plaats. 240 kilometer afleggen in 24 uur, dat is het doel. Alle 17 teams doen mee en helpen hierbij het goede doel: het Ronald McDonald Kinderfonds.

Iedereen die deelneemt aan de HomeRun draagt zijn/haar steentje bij aan het helpen van zieke en zorgintensieve kinderen. De mensen die mee doen, zijn opgedeeld in teams van 10 mensen, die ieder hun eigen deel van de estafette afleggen. Iedereen die meedoet, zorgt ervoor dat ruim 7600 gezinnen met een ziek kind, toch bij hun kind kunnen verblijven in een Ronals Mcdonald huis of vakantiehuis. Voor deze kinderen is niets belangrijker dan de ondersteuning die ze nodig hebben van hun familie. En juist dit belangrijke onderdeel voor de kinderen, wordt mede mogelijk gemaakt door de HomeRun. Niet alleen de hardlopers zijn van belang, maar ook de coaches, vrijwilligers en supporters. Op 27 juni gaat dit goed verzorgde evenement van start, en wordt er 24 uur, dag en nacht, gelopen voor het Ronald McDonald kinderfonds.

Uiteraard helpt Stargroup graag bij het verwezenlijken van deze fantastische doelen voor de kinderen die het het hardst nodig hebben. Wil je mee doen aan de HomeRun 2020? Je kan je inschrijven via deze link. Uiteraard kan je de deelnemers ook in persoon toejuichen!