Stargroup sponsor JCI College Tour 2022

Stargroup sponsor JCI College Tour 2022

Aankomende donderdagavond is het zo ver: de JCI Ede College Tour met Esther Vergeer. Esther Vergeer is een voormalig rolstoeltennisster en momenteel Chef de Mission van de Paralympische Spelen. Krijn Schuitemaker, sportcommentator bij de NOS en Eurosport, ondervraagd Esther tijdens het 1,5 durende programma. Daarnaast is er ruimte voor het publiek om vragen te stellen. Na afloop kunnen de bezoekers onder het genot van een hapje en drankje bij praten

Sponsor

Stargroup is samen met NH1816 verzekeringen hoofdsponsor van de JCI Ede College Tour. Daar zijn wij ontzettend trots op, omdat de opbrengsten van deze JCI College Tour naar een ontzettend mooi goed doel gaan. Dit goede doel betreft het project ‘Join the Club’ van de Esther Vergeer Foundation en Keltenwoud Tennis en Padel in Bennekom. Een project dat kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking de mogelijkheid biedt om door speciaal opgeleide en ervaren trainers in een rolstoelvriendelijke omgeving te leren tennissen en padellen.

Vorige edities

Dit is de derde College Tour die door JCI Ede wordt georganiseerd. Misdaadjournalist John van den Heuvel was in 2019 bij de eerste editie van de JCI Ede College Tour te gast. Een mooie en interessante avond waarbij er een cheque van € 3.250 werd overhandigd aan de Veluwse Wens Ambulance. Vorig jaar kon JCI Ede naar aanleiding van de College Tour met Jan Lammers een cheque van € 6.000 overhandigen aan het Zeldzame Ziekten Fonds.

MVO

Stargroup is lokaal betrokken en dit gaat hand in hand met het feit dat we MVO hoog in het vaandel hebben staan. We vinden het dan ook belangrijk om regelmatig lokale initiatieven te ondersteunen. Zo is er al eerder bijgedragen aan een speciale sinterklaasactie voor bewoners van een Edese wijk. Door Corona ontbrak er dat jaar een sinterklaasintocht in Ede, maar inwoners in deze wijk werden alsnog verrast door een paar vrolijke pieten die een presentje kwamen langsbrengen. Daarnaast hebben we stichting Stoer, ook in samenwerking met NH1816 verzekeringen, een hele mooie bon mogen aanbieden. Stoer is een ouderinitiatief op het Enka-terrein in Ede, waar ouders bouwen aan een kleinschalige zorgwoning voor hun kinderen. Een plek waar hun kinderen zich veilig voelen en het gezellig met elkaar hebben. 

Wil je meer informatie over de JCI College Tour, of wil je tickets bestellen? Ga dan hier naar de website.