Jouw inboedelverzekering en de mobiele elektronicadekking

Tegenwoordig zijn de mobiele apparaten zoals onze smartphones, tablets en laptops niet meer uit ons leven weg te denken. We gebruiken ze in ons huis, maar zeker ook veel buiten het huis. Op die manier is ons leven een stuk mobieler geworden en kunnen we tegenwoordig overal werken, huiswerk maken en ook genieten van mooie films en muziek.

Door het vele en intensieve gebruik hebben deze apparaten het helaas vaak zwaar te verduren. We hebben allemaal onze telefoon wel eens laten vallen. Het gebeurt dan ook regelmatig dat er schade ontstaat aan onze mobiele apparaten. Dan zou je denken, daar ben je toch voor verzekerd?

Helaas is dit niet bij elke verzekeraar het geval. Zo zijn er verzekeraars waarbij mobiele elektronica binnenshuis gelukkig wel gedekt zijn, maar buitenshuis niet. Daarbij is het tegenwoordig bij meerdere verzekeraars zo dat, zelfs met een allrisk dekking, het vallen en stoten van mobiele elektronica binnenshuis niet verzekerd is. Hier wil je natuurlijk niet pas achter komen op het moment dat je een keer schade hebt. Het is dus goed om uit te zoeken of jij een mobiele elektronica dekking hebt en welke schade jouw verzekeraar vergoed. Op deze manier voorkom je grote teleurstellingen als jij bijvoorbeeld je telefoon of laptop hebt laten vallen.

Heb je een telefoon aangeschaft voor zakelijk gebruik? Tegenwoordig is het helaas bij geen enkele verzekeraar meer mogelijk om deze te verzekeren tegen schade door vallen/stoten. Uiteraard denken wij wel graag met je mee naar andere mogelijkheden. 

Ben jij nou benieuwd of je een mobiele elektronica dekking op jouw inboedelverzekering hebt afgesloten? Of wil je deze graag afsluiten? Dan kunnen wij dit uiteraard voor je gaan bekijken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318-672767, maar je mag natuurlijk ook een mail sturen naar verzekering@stargroup.nl.