Cynthia Suurendonk

Marketing & communicatie medewerker

Mail: csuurendonk@stargroup.nl
Telefoon: 0318 67 27 67
WhatsApp: 06 309 365 43

Wie ben ik?

Mijn naam is Cynthia Suurendonk, geboren en getogen Edenaar. Sinds september 2020 ben ik bij Stargroup werkzaam als marketing & communicatie medewerker.

Wat doe ik als Marketing & Communicatie medewerker?

Als marketing & communicatie medewerker houd ik mij in grote lijnen bezig met (online) marketingactiviteiten. Zo beheer ik bijvoorbeeld de diverse socialmediakanalen van Stargroup. Daarnaast maak ik graag leuke foto’s en houd ik mij bezig met ontwerp-werkzaamheden.

Welke hobby’s heb ik?

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, denk aan activiteiten als: tekenen, schilderen en ontwerpen. Daarnaast dans ik wekelijks bij een dansschool. Van een reisje op z’n tijd word ik ook erg blij. Dit hoeft niet ver te zijn, ik ga ook graag een dagje op stap naar een stad binnen Nederland. Maar tegen een mooie verre reis zeg ik ook zeker geen nee!

Mijn leukste ervaring binnen Stargroup

Ik heb al verschillende leuke uitjes en feestjes bij Stargroup mogen meemaken. Een tuin-BBQ, een nachtje naar Leiden. Maar ik vond het ook heel bijzonder om mee te mogen helpen aan de organisatie van Stargroup’s Inspiratiesessie met Ferry Zandvliet.