Danny Hensen

Directeur RMiA, EHP, EFA

Mail: dhensen@stargroup.nl
Telefoon: 0318 67 27 67
WhatsApp: 06 4521 5939

Wie ben ik?

Ik ben Danny Hensen en ben bijna 25 jaar geleden begonnen met dit prachtige bedrijf. Voordat ik ondernemer werd heb ik 11 jaar als buitendienstadviseur gewerkt bij een lokaal verzekerings- pensioen – & hypothekenkantoor.

Wat is mijn rol binnen Stargroup?

Als directeur heb ik een leidinggevende rol binnen Stargroup. Dit in een snel veranderende wereld, die om dagelijks anticiperend vermogen vraagt. Hierbinnen sla ik de piketpaaltjes waarbinnen Stargroup beweegt met haar ambitieuze medewerkers. Uiteraard ben ik zelf ook financieel adviseur. Mijn drive vind ik in het verwezenlijken van oplossingen en dromen van onze relaties. Het regelen en “iets” voor elkaar krijgen voor hen dat is mijn en Stargroup’s doel. In 2018 bestond Stargroup 20 jaar. Een prachtige mijlpaal. 

Welke hobby’s heb ik?

Ik vind het erg leuk om mijn vrije tijd met familie en vrienden door te brengen. Vooral kortere – of langere uitstapjes in binnen – en buitenland. Hierin met stip op plaats 1 Amerika. Het land van de onbegrensde mogelijkheden waar je veel energie van krijgt en nooit uitgekeken raakt. Gewoon gezellig vader zijn met ons fijne gezin. Naast mijn passie voor ons gezin en Amerika heb ik er nog een. Het bezoeken van rockconcerten of rockfestivals, ook daar worden veelvuldig de landsgrenzen overschreden , simpelweg omdat het veel plezier en ontspanning met zich meebrengt.

Mijn leukste ervaring binnen Stargroup

Zoveel hoogtepunten, (naast ook wel wat dieptepunten), dat is heel lastig kiezen. Dus ga ik voor algemeen…. dan zeg ik toch het elke dag met z’n allen binnen Stargroup met elkaar optrekken en plezier maken, werken met ambitieuze, enthousiaste mensen wat dit bedrijf tot een prachtig bedrijf heeft gemaakt waar ik heel trots op ben.