Gerard van Manen GMRC

Adviseur zakelijk

Mail: gvanmanen@stargroup.nl
Telefoon: 0318 67 27 67
WhatsApp: 06 309 365 43

Wie ben ik?

Ik ben Gerard van Manen en ben in november 2015 bij Stargroup komen werken. In eerste instantie als relatiebeheerder verzekeringen en nu als adviseur zakelijk. Geboren en getogen in de Betuwe, maar ondertussen al 10 jaar woonachtig in Ede.

Wat doe ik als adviseur zakelijk?

Als adviseur zakelijk ben ik commercieel actief op het gebied van de zakelijke verzekeringen. Zo zit ik sinds eind 2017 bij BNI Ravel, een netwerkclub met enthousiaste ondernemers uit de regio Ede. Daarnaast ben ik sinds een paar maanden manager van ons kantoor waarbij ik verantwoordelijk ben voor de dagelijkse gang van zaken.

Welke hobby’s heb ik?

Ik vind het lekker om zo nu-en-dan in de tuin aan het werk te zijn, lekker even ontspannen. Verder hou ik van lekker eten en fietsen! Echte hobby`s heb ik daarnaast niet, maar voor een bordspel als Catan ben ik altijd wel te porren.

Mijn leukste ervaring binnen Stargroup

De reis naar Stockholm voor het 20-jarig jubileum. Schitterende stad waar we in een paar dagen tijd ontzettend veel van hebben gezien! Daarnaast ook erg gezellig om een weekendje met collega`s op pad te gaan.