Lau Dijksterhuis

Digitaal Manager

Mail: ldijksterhuis@stargroup.nl
Telefoon: 0318 67 27 67
WhatsApp: 06 309 365 43

Wie ben ik?

Mijn naam is Lau Dijksterhuis, in juni 2019 ben ik begonnen bij Stargroup als Traffic- web beheerder. Ondertussen ben ik doorgegroeid naar de functie Digitaal manager. Ik heb een passie voor technologie, communicatie en ontwerpen. Deze passies probeer ik dan ook te combineren om goede resultaten te leveren voor Stargroup.

Wat doe ik als digitaal manager?

Als digitaal manager houd ik me elke dag bezig met het vinden/ontwikkelen van de beste digitale middelen voor Stargroup. De focus ligt hier met name op bedrijfs- communicatie en processen. Zodat mijn collega’s hun tijd efficiënt kunnen gebruiken. Wat zorgt voor een fijne ervaring voor onze relaties.

Welke hobby’s heb ik?

Ik vind het heerlijk om naar het strand te gaan, een terrasje te pakken en te reizen. Maar wanneer ik niet de hele dag vrij ben kan ik ook zeker genieten van een goed boek, een lekkere bak koffie en te fitnessen.

Mijn leukste ervaring binnen Stargroup

Het ‘Ik hou van Holland’ spel winnen met Kerst (2019), ondanks dat ik maar 1 antwoord wist (met een waarde van 75 punten). Mijn collega’s vinden het nog steeds oneerlijk.