Malissa Bos

Relatiebeheerder Verzekeringen

Wie ben ik?

Mijn naam is Malissa Bos, ik ben 19 jaar oud en wonende met mijn familie in Lunteren. Ik ben sinds 11 april 2022 werkzaam bij Stargroup. Ik zit op het Dulon college in Ede. Op school kregen wij een mailtje doorgestuurd dat Stargroup op zoek was naar een nieuwe collega. Dit leek mij heel leuk en hier heb ik op gereageerd. Op dit moment ben ik BBL student en volg ik de opleiding officemanagement.

Wat doe ik als relatiebeheerder verzekeringen?

Ik zal 4 dagen in de week werkzaam zijn bij Stargroup en ik ga hier het vak leren van relatiebeheerder op het gebied van verzekeringen. Daarnaast ben ik binnen Stargroup het eerste aanspreekpunt aan de telefoon, maar ik ga er ook voor zorgen dat onze klanten bij een afspraak op kantoor voorzien worden van een kopje koffie of thee. Op den duur zal ik onze klanten ook gaan helpen bij het afsluiten van verzekeren en het afhandelen van schades. Ik heb er zin in! 

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vrienden er op uit om van het uitgaansleven te genieten, daarbij word ik er blij van om met mooi weer een hapje en een drankje te doen op het terras. Om het weekend rustig af te sluiten kijk ik graag samen met mijn vriend naar een goede serie.

Waar kijk ik naar uit in mijn werk bij Stargroup?

Ik kijk er ontzettend naar uit om veel te mogen leren maar voornamelijk een gezellige tijd te hebben met mijn collega’s.