Matthijs van Hintum

Relatiebeheerder Verzekeringen

Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Matthijs van Hintum. Ik ben geboren in Rotterdam en op dit moment woon ik in Ede. Ik ben parttime actief bij Stargroup als relatiebeheerder; daarnaast ben ik op dit moment nog bezig met mijn (pre)master Business Administration welke ik volg aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Wat doe ik als relatiebeheerder verzekeringen?

Voordat ik daadwerkelijk advies kan en mag geven moet ik eerst mijn WFT’s nog halen. Voor die tijd ben ik het eerste aanspreekpunt voor de telefoon waarbij ik ervoor dien te zorgen dat de klant altijd een prettig gevoel overhoudt aan Stargroup. Het uitdragen van de Starzekerheden is mij op het lijf geschreven.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om met mijn vrienden en/of vriendin wat leuks te doen, hoe cliché het ook klinkt. Wat ik dan voornamelijk leuk vind is om voetbal te kijken (het liefst in het mooiste stadion van Nederland…) of om een lekker hapje te eten buiten de deur. Verder ben ik een enorme sneakerliefhebber en hou ik ervan om op relatief unieke paartjes rond te lopen.

Waar kijk ik naar uit in mijn werk bij Stargroup?

Ik heb een aantal jaren geleden al stage gelopen bij Stargroup. Wat ik vooral leuk en fijn vind is de gezellige sfeer die op kantoor hangt en de directe vorm van communicatie. Als ik dan toch nog iets anders leuks moet kiezen, dan spant het weekend weg naar Leiden toch wel de kroon.