Timon Schumacher CFP®

Adviseur Hypotheken, Pensioenen en Complex

Wie ben ik?

Mijn naam is Timon Schumacher ik ben in 2019 begonnen bij Stargroup als stagiair. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot adviseur binnen Stargroup. Ik ben een echte vakfanaat, er is niks mooier dan financiële kennis. Deze kennis pas ik vervolgens toe bij Stargroup om de wensen van onze klanten te kunnen realiseren. Passie combineren met je werk, een echte win-win situatie. 

Wat doe ik als adviseur?

Binnen mijn huidige functie probeer ik klanten zo goed mogelijk te helpen met hun financiële vraagstukken. De vraagstukken kunnen zeer uiteenlopend zijn, zo help ik klanten bij onder andere pensioenvraagstukken, hypotheekvraagstukken en lijfrentevraagstukken. Het persoonlijke van de dienstverlening staat daarbij voorop. Ik vind het betrekken van de klant bij hun eigen vraagstuk erg belangrijk. Ik zie mijzelf meer als een coach die helpt met het maken van de juiste financiële beslissingen. 

Welke hobby’s heb ik?

Ik ben zoals eerder verteld een echte vakfanaat dat is terug te zien in mijn hobby’s. Ik vind het erg leuk om in privé actief bezig te zijn met beleggen en het volgen van de financiële markten. Daarnaast kan ik genieten van een goed boek. Als er dan nog tijd over is, zit ik tevens graag met mijn vrienden op het terras, onder het genot van een lekker drankje. 

Mijn leukste ervaring binnen Stargroup

De vrijdagmiddag borrels zijn altijd erg leuk. Gezellig een drankje drinken met collega’s om het weekend in te luiden.