Financiering

Een samenwerking tussen JK vloerverwarming en Stargroup.


Lening aanvragen?

Ben jij opzoek naar een financiering voor jouw vloerverwarming? Stuur dan een mailtje naar financiering@stargroup.nl en vermeld daarin hoeveel je zou willen lenen en hoelang je over de afbetaling wilt doen.

Let op! Geld lenen kost geld

Over onze samenwerking

Overweeg je om vloerverwarming in je huis te laten installeren? Heel begrijpelijk! Het is niet alleen comfortabel maar ook duurzaam. Vloerverwarming verbruikt minder energie dan een reguliere radiator en de vloer houdt de warmte langer vast. Dit is fijn voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Gebruik je een krediet om de vloerverwarming te installeren? Dan kan de rente die je betaald aftrekbaar zijn.

Door de unieke samenwerking met JK Vloerverwarmingen helpen wij je graag met het afsluiten van een dergelijk krediet voor deze investering in jouw woning.

Op deze manier geniet jij op korte termijn van een heerlijke, duurzame vloerverwarming. Gebruik de rekentool hiernaast om een indicatie te krijgen van de maandelijkse lasten. Uiteraard hangt een dergelijk krediet af van jouw persoonlijke wensen en situatie.

Heb je vragen over de vloerverwarming?

0318 636 329
info@jk-nl.com

Heb je vragen over de lening?

0318 67 27 67
financiering@stargroup.nl