Levensgebeurtenissen

Het leven bestaat uit een hoop gebeurtenissen. Welke weg jij ook inslaat, Stargroup staat voor je klaar.

Roundabout Roundabout Roundabout
Neem contact op Scroll naar beneden voor meer info of
Bike

Je eerste scooter kopen

Het is eindelijk zo ver, je gaat je eerste scooter kopen. Deze stap brengt een hoop vrijheid met zich mee want vanaf nu kun je gaan en staan waar je wilt. Maar ook voor het kopen van een scooter gaan er nog een aantal dingen aan vooraf.
Lees meer

Scooter
Auto

18 Jaar worden

Waarschijnlijk kijk je er al een tijd naar uit, 18 jaar worden. Vanaf nu moet je een hoop dingen zelf regelen maar krijg je ook veel vrijheid. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet
Lees meer

18 jaar worden illustratie

Stage in het buitenland

Je gaat stage lopen en dit jaar zelfs in het buitenland! Dit is een spannende stap maar gaat je ook zeker een hoop ervaringen op doen. Wel moet je voor vertrek nog een aantal dingen regelen, wij hebben het voor je op een rijtje gezet
Lees meer

Buitenlandse stage

Tussenjaar

Een tussenjaar is een geweldige tijd om even uit de sleur te stappen. Je ontdekt meer over jezelf, leert nieuwe dingen en verkent de wereld om je heen. Of je nu gaat reizen, vrijwilligerswerk doet of een stage loopt, het belooft een tijd vol avontuur en groei te worden.
Lees meer

Tussenjaar nemen illustratie

Studeren

Als je begint met studeren, stap je in een wereld vol groei en zelfontdekking. Je leert niet alleen nieuwe dingen voor je studie, maar ontwikkelt ook vaardigheden die je in het dagelijks leven kunt gebruiken. Ook hiervoor moet je nog rekening houden met een aantal zaken.
Lees meer

Studeren

Op kamers

Als je op kamers gaat, maak je een spannende stap naar zelfstandigheid, waarbij je nieuwe ervaringen, verantwoordelijkheden en vrijheden meemaakt. Ook dit is een grote stap en zijn er veel zaken die je moet regelen.
Lees meer

Op kamers wonen illustratie

Je eerste auto kopen

Een spannende stap maar vooral erg leuk, je eigen auto kopen! Je hebt hier ook al erg naar uitgekeken en het is nu eindelijk zo ver. Voor het kopen van een auto moet je wel nog een aantal zaken regelen voordat je de weg op kan.
Lees meer

Auto kopen illustratie
Auto

Je eerste vaste baan

Je eerste vaste baan beginnen is een goede stap naar het professionele leven. Het brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee, maar ook veel kansen voor groei en voldoening.
Lees meer

Vaste baan illustratie

Je eerste woning kopen / huren

Je gaat je eerste woning kopen, een grote stap en vooral erg leuk. Van je eigen huis een thuis maken. Maar voordat je een huis koopt zijn er een hele hoop dingen die je nog moet regelen.
Lees meer

Eerste woning kopen illustratie

Geregistreerd partnerschap

Als je kiest voor geregistreerd partnerschap, ga je een juridische verbintenis aan zonder te trouwen. Als jullie hiervoor kiezen moet je natuurlijk ook een aantal zaken op een rijtje hebben.
Lees meer

Liefde illustratie

Trouwen

Een stap die voor jullie beide en hele grote emotionele betekenis heeft. En een hele hoop geregel, want jullie trouwdag moet een dag worden om nooit te vergeten. Wij zetten het voor je op een rijtje
Lees meer

Trouwen illustratie
Auto

Een kind krijgen

Een hele speciale gebeurtenis en ook zeker niet vanzelfsprekend, jullie verwachten een kindje! Een nieuw familielid die je zo fijn mogelijk wil laten opgroeien. Maar ook voor de geboorte kan je al een aantal dingen regelen
Lees meer

Kind krijgen illustratie
Auto

Relatiebeëindiging

Jullie gaan scheiden.. een keuze waar je liever niet voor staat. Dit is een zware periode waar je beide zo fijn mogelijk uit wilt komen. Bij een scheiding zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden
Lees meer

Scheiden illustratie

Je eigen bedrijf starten

Je wilt je eigen bedrijf opstarten, een spannende beslissing. Je bent vanaf nu je eigen baas maar dat betekend ook dat je een hele hoop verantwoording op je krijgt. En natuurlijk een aantal zaken regelen. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet
Lees meer

Ondernemen illustratie

Een testament / volmacht opstellen

Een testament of volmacht opstellen is superbelangrijk. Het helpt je om te regelen wie wat krijgt als je er niet meer bent, en wie beslissingen voor jou mag nemen als je dat zelf niet meer kunt. Het geeft rust en duidelijkheid voor jou en je familie.
Lees meer

Testament illustratie

Stoppen met werken

Het is zo ver, je gaat met pensioen! Je kan dan gewoon doen waar je zin in hebt, zonder die wekker die altijd zo vroeg afgaat. Tijd om te genieten van al die dingen waar je nooit genoeg tijd voor had.
Lees meer

Pensioen illustratie
Auto

Regelen voor je overlijden

Als je regelt wat er moet gebeuren als je er niet meer bent, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Dat is fijn voor jou én voor de mensen om je heen. Zo weten ze precies wat jij wilt, en dat is een hele geruststelling. Wij hebben een overzicht met wat je al kan regelen.
Lees meer

Overlijden illustratie

Het overlijden van dierbaren

Het overlijden van een dierbare is een enorme zware periode. In deze periode moet er ook een hele hoop geregeld worden. Om het overzicht te behouden hebben wij het voor je op een rijtje gezet
Lees meer

Overlijden illustratie
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam