Levensverzekeringen

Voor jezelf, je partner, kleinkinderen en andere familieleden of dierbaren maak je plannen voor de toekomst. Je bedenkt wat je met je inkomen doet, met je spaargeld en met je pensioen. Maar je gaat er vanuit dat je gezond blijft als je deze plannen maakt.

Levensverzekeringen helpen jou om toch je plannen voor de toekomst te realiseren op het moment dat het anders loopt als verwacht. Of om je nabestaanden te helpen met het realiseren van hún toekomstplannen. Onze adviseurs voorzien je van menselijk en eerlijk advies.


Generic placeholder image
Uitvaartverzekering

Wanneer je geen behoefte hebt aan het denken aan financien tijdens het afscheid nemen, kan het afsluiten van een uitvaartverzekering een uitkomst zijn.


Generic placeholder image
Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering zijn jouw naasten verzekerd tegen financiële verassingen. Vooral bij het afsluiten van een hypotheek is een overlijdensrisicoverzekering van belang.


Generic placeholder image
Kapitaalverzekering

Bij een kapitaalverzekering is de essentie het afsluiten van een verzekering die gebaseerd is op het gebeurtenissen tijdens je leven.

Onze app


Onze app biedt een makkelijk overzicht van al onze diensten. Zo kan je bijvoorbeeld snel je schade doorgeven, de nodige formulieren downloaden of snel contact met ons opnemen. En dit allemaal binnen handbereik.