Verzekeringen

Schadeverzekeringen

Er is een enorm variatie aan (online)verzekeringen & verzekeraars, met steeds weer nieuwe namen en producten. Onze adviseurs helpen je met het sluiten van een op maat gemaakt verzekeringspakket waardoor jij bij schade niet met lege handen blijft staan. We bekijken, vergelijken en sluiten een verzekering af, maar zorgen ook dat jij de eventuele schade niet zelf hoeft af te handelen!


Generic placeholder image
Autoverzekering

De waarde van je auto bepaald vaak voor een groot deel hoe jij de auto wilt verzekeren. Een nieuwe, een dure of juist een oude auto?


Generic placeholder image
Inboedelverzekering

Of je nu in een vrijstaand huis, studentenhuis, appartement, rijwoning of villa woont, je hebt een inboedel met vaak waardevolle spullen.


Generic placeholder image
Opstalverzekering

De opstalverzekering is misschien wel één van de belangrijkste verzekeringen die je afsluit. Wanneer je een hypotheek op je woning hebt stelt de bank deze verzekering zelfs verplicht.


Generic placeholder image
Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan vervelende kosten met zich meebrengen. Als jij schade veroorzaakt aan iets of iemand anders ben jij ‘aansprakelijk’.


Generic placeholder image
Doorlopende reisverzekering

Een reisverzekering is een verzekering met een heel aantal opties. Vaak kies je aan de hand van jouw vakantie welke verzekering hier het beste bij past.


Generic placeholder image
Rechtsbijstandverzekering

Het kan gebeuren dat je iemand nodig hebt die voor jou opkomt. Misschien omdat er ontslag dreigt, misschien omdat een andere weggebruiker jou de schuld in de schoenen wil schuiven of..


Generic placeholder image
Inkomensverzekering

Als werknemer zijn er door jouw werkgever vaak al een aantal voorzieningen geregeld. Zo heb je recht op salaris als je ziek bent, soms tot wel 12 jaar lang.


Generic placeholder image
Motor- of scooterverzekering

Van een motor voor woon-werkverkeer tot bezorgbrommer en van scooter tot speedpedelec, er is een groot verschil tussen elk genoemde voertuig.


Generic placeholder image
Fietsverzekering

In het land waar meer fietsen zijn dan inwoners is het gelukkig prima mogelijk om je fiets goed te verzekeren.


Generic placeholder image
Kostbaarhedenverzekering

Kostbaarheden zijn buitengewone of waardevolle voorwerpen die niet standaard meeverzekerd kunnen worden op een inboedel- of reisverzekering.


Generic placeholder image
Mobiele apparatuurverzekering

Mobiele apparatuur is tegenwoordig een groot deel van ons leven geworden. Thuis, op het werk, op school en ook op vakantie zijn ze vaak aanwezig.


Generic placeholder image
Overige verzekeringen

Er zijn in Nederland nog vele andere verzekeringen te sluiten. Vaak lijken deze producten in hoofdlijnen op één van de beschreven verzekeringen, maar is de dekking net afwijkend.

Onze app


Onze app biedt een makkelijk overzicht van al onze diensten. Zo kan je bijvoorbeeld snel je schade doorgeven, de nodige formulieren downloaden of snel contact met ons opnemen. En dit allemaal binnen handbereik.