Financiering

Wij helpen jou graag met het vinden van een passende financiering.

Stargroup helpt jou bij het verwezenlijken van jouw dromen en wensen, in ieder geval op financieel gebied. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe auto? Of heb je al heel lang een oogje op die mooie stereo-installatie in de winkel bij jou om de hoek? Wij kijken graag voor je naar de mogelijkheden.

Financiële planning

Het op eigen kracht naleven van jouw financiële doelstelling is niet altijd even makkelijk. Wij als organisatie begrijpen dat maar al te goed en daarom staan wij jou graag bij als jouw financiële ondersteuning. Het opstellen van een financiële planning is hierin een belangrijk onderdeel. De situatie varieert van ieder persoon, verandering is nou eenmaal menselijk en zo blijft ook jouw financiële situatie niet hetzelfde. Ook al is het maken van een planning niet iedereens favoriete bezigheid, het leidt tot een stabiele financiële situatie met als gevolg meer rust bij jou als klant.

Wat doet Stargroup?

Onze gecertificeerd financieel planner met het FFP – keurmerk helpen jou bij het maken van overzicht van jouw financiële doelen, op een realistische manier. Hierbij gaan we met jou in gesprek over jouw huidige inkomenssituatie, uitgaven, de risico’s die je wil en kan nemen en jouw ambities voor in de toekomst. Aan de hand hiervan brengen onze adviseurs een persoonlijk advies uit op basis van maatwerk die jouw financiële doelen kunnen waarmaken. De haalbaarheid van jouw financiële wensen staan hierbij voorop.

Een mensenleven staat nooit stil waardoor de financiële situatie ook continue veranderd. Wij raden het je dan ook aan om ons altijd op de hoogte te brengen van grote veranderingen in jouw leven. Zo blijft maatwerk ook écht maatwerk, en dat is wat we willen.

Heb je nog vragen?

Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom gewoon eens gezellig langs.