Verzekeringen

Voor risico’s die je niet kúnt of wilt lopen. 

Een huis kopen? In verwachting van een kindje? Trouwen, of juist scheiden? Mooie of ingrijpende momenten vragen een verandering van je verzekeringspolissen samenstelling. Maar vaak ben je daar op dat moment niet mee bezig. Onze adviseurs zorgen met eerlijk advies dat jouw verzekeringen up-to-date blijven. Een afspraak maak je gewoon bij jou thuis, ook in de avonduren!

Schadeverzekeringen

Er is een enorm variatie aan (online)verzekeringen & verzekeraars, met steeds weer nieuwe namen en producten. Onze adviseurs helpen je met het sluiten van een op maat gemaakt verzekeringspakket waardoor jij bij schade niet met lege handen blijft staan. We bekijken, vergelijken en sluiten een verzekering af, maar zorgen ook dat jij de eventuele schade niet zelf hoeft af te handelen!


Levensverzekeringen

Voor jezelf, je partner, kleinkinderen en andere familieleden of dierbaren maak je plannen voor de toekomst. Je bedenkt wat je met je inkomen doet, met je spaargeld en met je pensioen. Maar je gaat er van uit dat je gezond blijft als je deze plannen maakt. 

Levensverzekeringen helpen jou om toch je plannen voor de toekomst te realiseren op het moment dat het anders loopt als verwacht. Of om je nabestaanden te helpen met het realiseren van hún toekomstplannen. Onze adviseurs voorzien je van menselijk en eerlijk advies.


Zorgverzekering

In Nederland is het verplicht om tenminste een basisverzekering af te sluiten. Naast het feit dat het verplicht is, is het natuurlijk ook zeer verstandig om af te sluiten. Maar lang niet alle zorgverzekeringen zijn hetzelfde, en ook de aanvullende dekkingen zijn overal weer anders.