Be inspired,
Be connected.

Waarom Stargroup’s Ondernemer Sessies?

Sinds 1998 hebben jullie, de ondernemers van Ede en de omliggende regio, het vertrouwen in Stargroup. Uit dank voor deze fijne samenwerking willen wij jullie dan ook graag iets teruggeven. Dit doen wij door jaarlijks verschillende evenementen te organiseren, de Stargroup’s Ondernemer Sessies.

Deze ondernemer sessies staan in het teken van inspireren, verbinden en ontspannen. Met elk jaar een potje golfen en een verassende sessie op de planning.

Afgelopen evenementen

2022 – Stargroup Open Golftoernooi

Vrijdag 9 september 2022, was het zover! Het Stargroup Open 2022, ons jaarlijkse golftoernooi, vond op deze dag plaatst bij de Edese Golfclub Papendal. Dit was na 2019 en 2021 de derde editie.

Bekijk aftermovie Lees meer

2021 – Inspiratie sessie met Ferry Zandvliet

Op 25 november vond Stargroup’s Inspiratiesessie plaats in de Ericakerk in Ede. Ferry Zandvliet sprak deze dag. Een indrukwekkend verhaal over zijn leven, de aanslag in Parijs bij Bataclan, maar ook zijn leven na deze aanslag. Ontzettend waardevolle boodschappen.

Bekijk de aftermovie

2021 – Stargroup Open Golftoernooi

Vrijdag 3 september organiseerden wij een ondernemers event: het Stargroup Open 2021. Een sportieve dag met golf in de hoofdrol. Met ruimte om te netwerken, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

Lees meer

2019 – Stargroup Open eerste editite

Vrijdag 14 juni vond onder werkelijk ideale condities het 1e Stargroup Open plaats. Op de mooie Edese Golf Club Papendal werd een 18 holes shotgun Texas scramble wedstrijd gelopen voor relaties en prospects van ons kantoor. Prachtig weer en goedgemutst gezelschap begonnen die middag vol enthousiasme aan de 18 holes.

Lees meer