Stargroup's Ondernemer Sessies

Be inspired,
Be connected.

Waarom Stargroup’s Ondernemer Sessies?

Sinds 1998 hebben jullie, de ondernemers van Ede en de omliggende regio, het vertrouwen in Stargroup. Uit dank voor deze fijne samenwerking willen wij jullie dan ook graag iets teruggeven. Dit doen wij door jaarlijks verschillende evenementen te organiseren, de Stargroup’s Ondernemer Sessies.

Deze ondernemer sessies staan in het teken van inspireren, verbinden en ontspannen. Met elk jaar een potje golfen en een verassende sessie op de planning.

Afgelopen evenementen

Inspiratie sessie met Ferry Zandvliet - Stargroup's Ondernemer Sessies

2021 – Inspiratie sessie met Ferry Zandvliet

Op 25 november vond Stargroup’s Inspiratiesessie plaats in de Ericakerk in Ede. Ferry Zandvliet sprak deze dag. Een indrukwekkend verhaal over zijn leven, de aanslag in Parijs bij Bataclan, maar ook zijn leven na deze aanslag. Ontzettend waardevolle boodschappen.

Bekijk de aftermovie
Stargroup Open 2021 - Stargroup's Ondernemer Sessies

2021 – Stargroup Open Golftoernooi

Vrijdag 3 september organiseerden wij een ondernemers event: het Stargroup Open 2021. Een sportieve dag met golf in de hoofdrol. Met ruimte om te netwerken, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

Lees meer
Stargroup Open 2019 - Stargroup's Ondernemer Sessies

2019 – Stargroup Open eerste editite

Vrijdag 14 juni vond onder werkelijk ideale condities het 1e Stargroup Open plaats. Op de mooie Edese Golf Club Papendal werd een 18 holes shotgun Texas scramble wedstrijd gelopen voor relaties en prospects van ons kantoor. Prachtig weer en goedgemutst gezelschap begonnen die middag vol enthousiasme aan de 18 holes.

Lees meer