De juiste (reis)verzekering voor wintersport

De juiste (reis)verzekering voor wintersport

Je gaat onbezorgd op wintersport, want je hebt een reis- en zorgverzekering. Daarnaast hoop je na een gezellige ski-vakantie weer gewoon heelhuids terug naar huis te keren. Maar laten we reëel zijn: het kan gebeuren dat je door een ongelukkige val naar het ziekenhuis moet. Wie betaalt de medische kosten? Hoe zit het met de resterende dagen die je niet meer kunt skiën? Wat als jouw spullen gestolen worden? Hoe kan je toch zorgeloos van de besneeuwde bergtoppen skiën? Genoeg vragen! Wij beantwoorden ze voor je in dit artikel.

Lees meer

Huis te koop bord

Aandachtspunten bij het kopen van jouw eerste huis

De huizenmarkt lijkt weer wat stabieler te worden, gelukkig! Misschien is dit het moment waar je op hebt gewacht en ga je nu dan eindelijk jouw eerste huis kopen. Spannend! Maar waar moet je op letten bij het kopen van jouw eerste huis? Van familieleden en vrienden krijg je misschien wat goedbedoelde adviezen, maar ook een paar verhalen over wat er allemaal fout kan gaan. Hoe zorg je ervoor dat je alles goed doet? Dat leggen we je graag uit in dit artikel.

Lees meer

Rente op leningen en spaargeld

Rente: een begrip wat je misschien de laatste tijd wat vaker voorbij hoort komen. In het nieuws of bij het koffieapparaat op werk. De rentestanden worden dan ook steeds meer in de gaten gehouden. Rente is natuurlijk van toepassing op verschillende zaken. Zo betaal je rente wanneer je geld leent. Dus ook wanneer je geld leent voor het kopen van een huis. Maar je kunt ook rente ontvangen, bijvoorbeeld rente over jouw spaargeld. In dit artikel vertellen we je meer over de huidige rente op leningen en spaargeld en wat er verwacht wordt.

Lees meer

Stargroup sponsor JCI College Tour 2022

Stargroup sponsor JCI College Tour 2022

Aankomende donderdagavond is het zo ver: de JCI Ede College Tour met Esther Vergeer, voormalig rolstoeltennisster. Krijn Schuitemaker, sportcommentator bij de NOS en Eurosport, ondervraagd Esther tijdens het 1,5 durende programma. Daarnaast is er ruimte voor het publiek om vragen te stellen. Stargroup is samen met NH1816 hoofdsponsor van de JCI Ede College Tour. Daar zijn wij ontzettend trots op, omdat de opbrengsten van deze JCI College Tour naar een ontzettend mooi goed doel gaan.

Lees meer

Wij zoeken een enthousiaste Marketeer (20-24uur)

Wij zijn op zoek naar een creatieve, ambitieuze en inspirerende medewerkster die ons onder andere gaat vertellen hoe wij ons (online) moeten ‘gedragen’.  Je vindt het leuk om de naam Stargroup op een leuke, originele manier onder de aandacht te brengen van onze relaties en potentiële klanten. Je bepaalt voor een groot deel je eigen werkzaamheden en krijgt volop de ruimte om creatief bezig te zijn. 

Lees meer

Hoe verzeker je zonnepanelen

Steeds meer mensen plaatsen zonnepanelen op hun daken, tegen gevels, maar zelfs ook in de tuin op de grond. De overheid stimuleert dit zelfs middels een subsidieregeling, btw-teruggave en aantrekkelijke aanschafleningen. Met zonnepanelen kun je jouw eigen stroom opwekken, maar ook je energierekening verlagen. Misschien vraag je je af, is mijn dak wel geschikt, wat levert het op én wat kost het mij? In dit artikel leggen wij je wat meer uit over zonnepanelen.

Lees meer