Het Papa & Mama pakket

Je kind verzekeren van een onbezorgde toekomst

Waarom kiezen voor het Papa & Mama pakket


Nu financieel veilig

Het grootbrengen van jullie kindje laten we graag aan jullie over! Maar achter de schermen zorgen wij voor jullie financiële planning. Zodat ook in geval van ziekte of overlijden er altijd financiële zekerheid is voor de opvoeding van je kind.

In- en om huis verzekerd

Een kind heeft én geeft natuurlijk heel veel energie! Een ongelukje is dus niet vreemd. Daarom kijken we naast de benodigde levensverzekeringen ook mee naar wat jullie nodig hebben mocht jullie kind een mooie tekening maken… Op de nieuwe Porsche van de buurman.

Toekomst

Bij elk advies houden wij de toekomst in ons achterhoofd. Mocht je helemaal onbezorgd willen leven? Dan werken wij samen met jullie aan een plan zodat jullie over 18 jaar bijvoorbeeld het collegegeld van jullie kind zonder problemen kunnen betalen.

“Er zijn, zoals we wel weten, genoeg adviseurs die graag meerdere verzekeringen erbij zouden willen verkopen maar jij niet.

Waarom meer verzekeren als je niet nodig hebt?”

– D. Slok

Comfort pakket

Het hebben van een kindje is prachtig, maar ook een grote verantwoordelijkheid! Wij beseffen dit als geen ander. Ook bij ongeluk of overlijden van één van jullie wil je dat je kind onbezorgd kan opgroeien. Wij adviseren jullie een passend pakket aan verzekeringen voor één vaste prijs. Zo zijn jullie als gezin verzekerd van een onbezorgde toekomst.


Onbezorgd pakket

Waar het comfort vooral gericht is op de basis gaat het onbezorgd pakket nog net een stapje verder. Dit pakket omvat dezelfde verzekeringen als het comfort pakket maar richt zich ook op financiële inventarisatie- en planning. Zo kun je bijvoorbeeld over 18 jaar zonder zorgen het collegegeld van jouw betalen.


Wat onze klanten zeggen*


* Dit zijn de laatste reviews die wij (Stargroup) hebben ontvangen via Advieskeuze.nl.
Deze reviews zijn niet specifiek gericht op het Papa & Mama pakket.

Vrijblijvend een afspraak maken

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Het Papa & Mama pakket is een initiatief van Stargroup om ouders te helpen. Natuurlijk zijn wij er ook voor Papa’s & Papa’s en Mama’s & Mama’s.