Klik op 1 van de groene bolletjes voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Vier redenen om te verduurzamen met Stargroup

Financiële zekerheid

Samen met jou kijken we naar de financiële mogelijkheden en wat in jouw situatie de slimste oplossing is.

Expertise van Stargroup en onze partners

Wij werken samen met verschillende partners. Hierdoor kunnen wij jou van het beste advies voorzien.

Financiering, subsidies & BTW teruggaven

Wanneer jij ervoor kiest om jouw huis te verduurzamen zullen wij of onze partners het aanvragen van financieringen, subsidies en/of BTW-teruggaven voor jou regelen.

Niks te behalen? Niks te betalen.

Kunnen we je niet verder helpen? Dan hoef je ook niet te betalen.

Hoe verloopt het traject?

Een lekkere bak koffie

Jij wilt verduurzamen, maar met zoveel informatie beschikbaar kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Daarom beginnen we graag met een lekkere bak koffie bij ons op kantoor of bij jou thuis. Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wat jouw doelen zijn en hoe jij dit financieel kan behalen.

Het in kaart brengen van jouw huidige situatie

Met een aantal vragen brengen we in kaart wat je huidige verbruik en uitgaven zijn. Vervolgens krijg je een schatting wat je ongeveer kan besparen op basis van de woning en/of hypotheek die jij hebt.

Er komt een duurzaamheidsadviseur langs (optioneel)

Wanneer je precies wilt weten wat je kan besparen op je energierekening komt er een duurzaamheidsadviseur langs bij jou thuis. Hij/zij loopt het hele huis na en maakt na afloop een uitgebreid rapport over de mogelijkheden die je hebt en hoeveel je kan besparen.

Installatie en begeleiding (optioneel)

Je bent vrij om de werkzaamheden zelf uit te voeren/ uit te besteden. Of je kiest voor een projectleider van de duurzaamheidsadviseur. Hij/zij is jouw enige aanspreekpunt en gaat voor jou aan de gang. Daarnaast zal hij/zij de nodige partijen inschakelen. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken.

Genieten van lagere lasten en meer comfort (gegarandeerd)

Klaar met de verbouwing? Mooi, dan kan je nu genieten van een lagere maandlast in zowel energie als hypotheeklasten en meer woning comfort.

Super snel! Van akkoord tot leggen zat ongeveer een maand tussen. In de tussentijd heeft er ook een schouw plaatsgevonden zodat alles wat in de offerte stond ook daadwerkelijk zo uitgevoerd kon worden.

Tamara

Wat zijn de mogelijkheden voor verduurzamen?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Maak een afspraak

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam