Een zakelijke financiering voor jouw droompand?

Er zijn diverse redenen op te noemen om een zakelijke financiering nodig te hebben. Wellicht is jouw huidige bedrijfspand te klein geworden en is er behoefte aan een groter onderkomen. Of misschien is jouw onderneming zo succesvol, dat het hoognodig tijd wordt voor een eigen vestiging.

Het financieren van jouw droompand

Stargroup begeleidt ondernemers in het financieren van hun droompand. Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan bedrijfspanden en bedrijfshallen met een werkplaats. Het financieringsproces kent in grote lijnen twee soorten aanvraagprocessen. Ondanks dat de aanvraagprocessen verschillen, zijn zij in voorbereiding grotendeels hetzelfde. Maar wat houden deze voorbereidingen concreet in?

Je hebt de droom locatie gevonden voor jouw onderneming. Nu begint het hele aankoopproces. Door contact op te nemen met Stargroup word je volledig begeleid in het realiseren van de gewenste financiering, zodat jij meer tijd overhoudt voor het ondernemen! Stargroup vindt, net als de bank, het verhaal achter de financiering belangrijk. Wij willen weten wat jou drijft als ondernemer en wat de sterke punten zijn van jouw onderneming. Op die manier kunnen wij het juiste verhaal overbrengen richting de bank.

Aanvragen boven de € 1.000.000,-

Een aanvraag van een financiering tot € 1.000.000,- gebeurt veelal digitaal. Het gehele proces is ingericht op het snel rond krijgen van de financiering. Op basis van de benodigde documenten wordt grotendeels automatisch beoordeeld of er een aanbod uitgebracht kan worden.

Bij aanvragen vanaf € 1.000.000,- is er minder sprake van digitale beoordeling. Er vindt veelal een gesprek met jou, Stargroup en de bank plaats. Daarin wordt er ingegaan op de cijfers, maar ook op jouw beweegredenen als ondernemer en daarnaast wordt er uiteraard ook gekeken naar jouw onderneming.

Andere vormen van zakelijke financiering

Naast gebouwen kunnen wij jou helpen met nog veel meer vormen van zakelijke financieringen. Daarbij kan je denken aan financieringen voor: machines, voertuigen en voorraden. Kortom, neem gerust een keer contact met ons op en stel jouw financieringsvraag!