Stargroup Zakelijk

Bedrijfsrisico’s afdekken

Voorkomen is beter dan genezen, dat is waar bedrijfsverzekeringen voor bedoeld zijn. Met jouw bedrijf en ook als ondernemer zijnde loop je verschillende risico’s. Wat die risico’s zijn is erg afhankelijk van de branche waarin je werkzaam bent. Zo kan je aansprakelijk gesteld worden door een klant voor een bepaalde schade die door jou of je medewerkers is veroorzaakt. Of kun je bijvoorbeeld schade maken met een zakelijke bestelbus bij een klant of een ander. Heb jij als ondernemer er al over na gedacht wat jouw inkomsten zijn als je zelf ziek wordt? Zo zijn er tal van vragen die naar boven komen wanneer je jouw risico’s en die van jouw bedrijf in kaart gaat brengen…

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Onze zakelijke experts gaan met jou in gesprek over jou en jouw onderneming. Hierin stellen we je vragen om jou en jouw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen, op deze manier kunnen we dan ook de risico’s die je loopt aan je voor leggen. Hierbij gaan we samen in gesprek wat jij belangrijk vindt om te verzekeren en welk risico je voor eigen rekening neemt. Zo kiezen we de verzekeringen die het beste bij jou passen.

Verzekeringen

Brand, aansprakelijkheid, cyber en meer… Welke verzekeringen heb je nodig voor jouw bedrijf?

Lees meer over zakelijke verzekeringen

Pensioenen

Een pensioenregeling voor jouw personeel opzetten om de arbeidsvoorwaarden te verbeteren.

Lees meer over bedrijfspensioenen

Financiering

Een zakelijke financiering voor jouw bedrijfspand, machines, voertuigen en/of voorraden.

Lees meer over zakelijke financieringen

Risico-inventarisatie

Een risico-inventarisatie is van groot belang om te voorkomen dat een verzekeraar ooit een schade-uitkering kan weigeren.

Meer info