Het Stargroup Open 2022

Afgelopen vrijdag, 9 september 2022, was het zover! Het Stargroup Open 2022, ons jaarlijkse golftoernooi, vond op deze dag plaatst bij de Edese Golfclub Papendal. Dit was na 2019 en 2021 de derde editie. Het was weer supergezellige, geslaagde en sportieve dag. In dit stukje vertellen we je graag iets meer over de dag en de Stargroup Ondernemer Sessies. 

Editie 2022

De editie van 2022 was een ietwat onstuimige. Dit had vooral met het weer te maken. Waar we vorig jaar zon en 35 graden hadden, begon deze editie met een aardige bui. De deelnemers werden ontvangen met wat te drinken en een heerlijk broodje en om 13:30 betraden de eerste deelnemers de golfbaan. Gelukkig klaarde het toen al snel iets op en kwam zelfs het zonnetje af en toe achter de wolken vandaan. Uiteraard kon de Corenwijn en haring ook dit jaar niet ontbreken, als welkome versnapering tijdens het golfen. Eind van de middag hielden we het helaas ook niet helemaal droog, maar toen was het ook alweer snel tijd voor een heerlijk hapje en drankje. Zo konden de deelnemers genieten van bitterballen en een uitgebreide borrelplank om weer wat krachten op te doen na alle fanatieke golfswings. Uiteraard was het toen ook tijd voor de prijsuitreiking! Dit was met een gelijkspel nog even spannend en werd er zelfs nog een play-off gespeeld tussen twee flights. Met als uiteindelijke winnaar: de ‘Vrouwen flight’. Tijd voor de prijsuitreiking! Aansluitend konden de deelnemers door naar Ede voor een buffet en een borrel. 

Stargroup Ondernemer Sessies

Het Stargroup Open is onderdeel van onze ‘Ondernemer Sessies’. Als dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking met diverse ondernemers in Ede en de omliggende regio organiseren wij diverse evenementen. Deze ondernemer sessies staan in het teken van inspireren, verbinden en ontspannen. Met elk jaar een potje golfen en een verassende sessie op de planning. Benieuwd welke events er tot nu toe hebben plaatsgevonden? Kijk dan hier!

Sfeerimpressie

Even de sfeer proeven van het Stargroup Open 2022? Bekijk dan onderstaand filmpje.