Danny Hensen trekt zichzelf terug als directeur/eigenaar Stargroup

Een nieuw jaar; het opwindende gevoel van een nieuwe start, met nieuwe plannen, kansen en ambities. In 2023 beleefde we 25 jarig bestaan Stargroup, een enorme mijlpaal. Vervuld met trots, top prestatie! Een prachtig gezond bedrijf met enthousiaste ambitieuze jonge mensen en heel veel trouwe relaties.

Een nieuw jaar, 2024, het moment waarin ik mijzelf terugtrek als directeur/eigenaar van Stargroup. Ik heb de voorgaande 25+ jaar met ziel en zaligheid dit prachtige bedrijf met zijn mensen op de landelijke verzekeringskaart gezet. Het doel was bij het begin, de grootste en de beste worden. Hierin zijn we geslaagd met één van de grootste kantoren in Ede en omgeving. Stargroup zal in zijn huidige vorm blijven bestaan met zijn 5 starzekerheden, inmiddels een begrip voor onze relaties.

Waarom deze stap?

Ik wil meer tijd voor mijn gezin. Ik wil er zijn als vader, partner, vriend en trainer.  Niet thuiskomen en met de laptop verder werken, maar aandacht voor elkaar. Er echt zijn. Nu is het tijd om zaken “over te dragen”.

Er is en was geen opvolging vanuit Stargroup om het bedrijf over te nemen en ook mijn zoon heeft nog niet de leeftijd om Stargroup te gaan leiden. Ik wil niet geconfronteerd worden met een moment dat ik moet stoppen.

Ik wil zelf de toekomst schrijven, niet overgeleverd zijn maar de regie hebben aan wie ik overdraag.”

Danny Hensen

Hoe ziet de toekomst eruit?

We blijven vooralsnog Stargroup, gevestigd aan de Stationsweg 44 in Ede met onze persoonlijke dienstverlening van dienst zoals jullie al jaren gewend zijn. Iedereen bij Stargroup behoud zijn baan en je aanspreekpunt blijft dus hetzelfde.

Danny gaat niet weg bij Stargroup maar blijft aan en zal het bedrijf in een leiding gevende dagelijkse rol gereed maken voor de komende jaren,  met zijn huidige collega’s.

Wie is VLC & Partners?

VLC & Partners is een solide organisatie met nu 8 kantoren op 8 verschillende locaties in het land, totaal 500 medewerkers. Ze bemiddelen en geven advies op het gebied van bedrijfsmatige en particuliere verzekeringen, niche verzekeringen en exclusieve particuliere relaties waarbij zij een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening nastreven. Met 250 jaar historie behoren ze tot de oudste onafhankelijke financiële advieskantoren van Nederland. Howden is onlangs investeerder van VLC geworden.

Directie VLC & Partners Robert Dalhuisen:

“De Afgelopen maanden hebben wij met veel enthousiasme kennisgemaakt met Danny Hensen en op deze manier een goed beeld gekregen van Stargroup.

In ieder contact werd het beeld steeds sterker dat Stargroup en VLC heel goed bij elkaar passen. We delen de passie voor het vak, voor klanten én voor medewerkers en gaan allebei voor de beste kwaliteit. Door deze combinatie zijn beide bedrijven succesvol, leidend tot de positie die we, onafhankelijk van elkaar, hebben opgebouwd.

Deze gedeelde passie heeft ons ervan overtuigd dat een partnership met Stargroup veel kansen biedt. Wij hebben enorm veel zin in de gezamenlijke toekomst en we heten klanten en medewerkers van harte welkom bij VLC & Partners”.

Danny Hensen:

“Ik verlaat het bedrijf als eigenaar maar blijf aan als adviseur en dagelijks leiding gevende, kan door blijven bouwen met het beste team wat dit bedrijf ooit heeft gehad. Ambitieuze, enthousiaste en leergierige mensen. Met het hart op de goede plek. Oog voor de relatie. Daar verheug ik me echt op. Naast uiteraard de tijd die ik ga doorbrengen met mijn gezin, nieuwe doelen, nieuwe ambities en dromen na te jagen. “

Het was en is een geweldige rit! Dank voor alle mooie vriendschappen!

Dank jullie allen!

Danny Hensen

We snappen dat je wellicht veel vragen hebt.

Om je vragen te beantwoorden hebben we alvast een Q&A voor je opgesteld.