Q&A

Wat gaat er gebeuren?

Een nieuw jaar; 2024, het moment waarin ik (Danny Hensen) mijzelf terugtrek als directeur/eigenaar van Stargroup.

Waarom deze overname?

Ik heb de voorgaande 25+ jaar met ziel en zaligheid dit prachtige bedrijf met zijn mensen op de landelijke verzekeringskaart gezet. EEN van de grootste kantoren in Ede en omgeving.

Nu is het moment daar om mijn gezin op nummer 1 te zetten. Mijn belangrijkste beweegreden -Ik wil meer tijd voor mijn zoon en gezin. Ik wil er zijn als vader, partner vriend en trainer.  Niet thuiskomen en met/op de laptop verder werken, maar aandacht voor elkaar. Er echt zijn.  Nu is het tijd om zaken “over te dragen”. Meer tijd voor hen te hebben en minder arbeidsuren te maken.

Het verschil in verantwoordelijk zijn en betrokken zijn.

Mijn arbeidsvreugde vind ik in jullie, de klant/relatie en de mensen waarmee ik dagelijks werk, mijn collega’s.  

Niet in zaken als HR, IT, administratie en compliance.

Omdat ik absoluut niet wil verkopen om te moeten verkopen ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf wat het dichtst het DNA van Stargroup en zijn medewerkers benadert. Ik wil zelf de toekomst schrijven en niet overgeleverd zijn, ik wil de regie hebben over de toekomst van Stargroup en zijn relaties. Immers het plezier moet blijven, het personeel en de relaties mogen zo min mogelijk merken.

Het belangrijkste immers voor mij was en is, blijft het bedrijf op hetzelfde adres zijn werkzaamheden uitoefenen met dezelfde mensen. Dat is gelukt, daar ben ik heel blij mee. We zijn en blijven een local hero kantoor met zijn vaste aanspreekpunten.

Hoe ziet de toekomst eruit?

De toekomst van onze klanten:

  • Wij blijven de klanten met onze persoonlijke dienstverlening van dienst zijn zoals ze dat van ons al jaren gewend zijn. Dus persoonlijke aandacht, betrokken, kwaliteit van dienstverlening en onze kennis van zaken.
  • Contracten, verzekeraars en contactpersonen blijven onveranderd.
  • We gaan veel makkelijker de meest moeilijke risico’s  verzekeren, wereldwijd.  Er bestaan geen grenzen meer ook niet aan onze dienstverlening en mogelijkheden.

De toekomst van Stargroup:

We blijven vooralsnog Stargroup, de locatie en diensten zullen er hetzelfde uit blijven zien.

De toekomst van Danny:

Ik ga niet weg bij Stargroup maar ik blijf aan en zal het bedrijf in een leidende rol gereed maken voor de komende jaren, met zijn huidige mensen. Waar ik nog voldoende motivatie uit haal en voor heb. Immers de mensen waarmee je elke dag werkt maken je dag, geeft het plezier en dat blijft onveranderd.

Wie is de nieuwe eigenaar? Wie is VLC & Partners?

VLC & Partners is een solide organisatie met nu 8 kantoren op 8 verschillende locaties in het land, totaal 500 medewerkers. Ze bemiddelen en geven advies op het gebied van bedrijfsmatige en particuliere verzekeringen, niche verzekeringen en exclusieve particuliere relaties waarbij zij een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening nastreven. Met 250 jaar historie behoren we tot de oudste onafhankelijke financiële advieskantoren van Nederland. Ze stellen werknemers op 1. Howden is de nieuwe investeerder in VLC. Werknemers kunnen 1x per jaar in een window aandelen van het bedrijf kopen, inmiddels hebben 30% dit gedaan.

Houd ik mijn huidige contactpersoon?

Jazeker.

Wat betekent dit voor mijn verzekeringen of andere contracten?

Dit blijft onveranderd.

Wat zijn de gevolgen?

We blijven gewoon vooralsnog onze naam Stargroup voeren, dit met onze persoonlijke dienstverlening zoals jullie van ons al jaren gewend zijn. Dus persoonlijke aandacht, betrokken, kwaliteit van dienstverlening en onze kennis van zaken.

Wat zijn de voordelen van deze stap?

Het bundelen van krachten maakt een verdere professionalisering mogelijk. We gaan veel gebruik maken van elkaars expertise, waar jullie veel profijt van kunnen hebben. Meer verzekeringsmogelijkheden, ook over de landsgrenzen.

Persoonlijk woordje VLC & Partners:

“De afgelopen maanden hebben wij met veel enthousiasme kennisgemaakt met Danny Hensen en op deze manier een goed beeld gekregen van Stargroup.

In ieder contact werd het beeld steeds sterker dat Stargroup en VLC heel goed bij elkaar passen. We delen de passie voor het vak, voor klanten én voor medewerkers en gaan allebei voor de beste kwaliteit.

Door deze combinatie zijn beide bedrijven succesvol, leidend tot de positie die we, onafhankelijk van elkaar, hebben opgebouwd.

Deze gedeelde passie heeft ons ervan overtuigd dat een partnership met Stargroup veel kansen biedt. Wij hebben enorm veel zin in de gezamenlijke toekomst en we heten klanten en medewerkers van harte welkom bij VLC & Partners.”

Met vriendelijke groet,

Robert Dalhuisen