De verzekering voor jou als ondernemer!

Ondernemen kan heel mooi zijn en heeft veel voordelen. Je werkt niet voor een baas en je hebt veel vrijheid. Maar het heeft ook risico’s. Als je niet meer kan lopen, je handen kunt gebruiken of kan autorijden, heb jij dan een financiële buffer? De meeste ondernemers verzekeren zich niet tegen arbeidsongeschiktheid omdat zij dit te duur vinden. Maar er is een alternatief!

Bij Hera Zelfverzekerd ontvang je belastingvrij een eenmalig bedrag van maximaal € 200.000. Hera keert uit bij verlies van;

• Armfuncties (gebruik van handen, bewegen armen, tillen, dragen, schrijven)

• Mobiliteit (autorijden, wandelen, fietsen, traplopen)

• Zintuigen (horen, zien, spreken)

Jij bepaalt zelf het te verzekeren bedrag, met een minimum van € 35.000 en een maximum van € 200.000. De uitkering wordt in één keer verstrekt en is vrijgesteld van belasting. De premies zijn betaalbaar, startend vanaf € 30 per maand. Dus, als een reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekering buiten je budget valt, maar je toch een financieel vangnet voor jezelf en je gezin wilt hebben is dit de perfecte oplossing!

Wat wordt gedekt door de verzekering?

Een eenmalige uitkering als je als gevolg van een medische aandoening gedurende meer dan 12 maanden niet meer in staat bent om te horen, zien, spreken, niet meer mobiel bent, of je armen niet meer kunt gebruiken.

Voor wie is de verzekering bedoeld?

Personen in de leeftijdscategorie van 18 tot 55 jaar kunnen deze verzekering afsluiten, ongeacht of ze in loondienst zijn of als zelfstandige werken. Je hebt de vrijheid om de duur van de verzekerde periode zelf te bepalen, met een maximale looptijd tot je 65e. Bovendien heb je de mogelijkheid om de verzekering maandelijks op te zeggen.

Wil jij meer informatie over deze verzekering of is het nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!