Is jouw collectieve pensioencontract al toekomst-proof?

Misschien heb je het al voorbij zien komen in de media. Er staat veel te gebeuren in de pensioenwereld. Dit kan ook gevolgen hebben voor het collectieve pensioencontract wat jij aanbiedt aan jouw werknemers of het contract waarin jij wellicht deelneemt als medewerker. Er is een overgangstermijn aangekondigd om het een en ander te regelen. 

Soms zul je als werkgever of als deelnemer niet helder inzichtelijk hebben welke gevolgen de aanpassing van het pensioenstelsel voor jou heeft. Bij Stargroup begrijpen wij heel goed dat het soms lastig is om alle wijzigingen inzichtelijk te hebben. Het is ook een ingewikkeld onderwerp.

Stel niet langer uit

Niks doen is in veel van de gevallen geen optie, dat maakt het extra lastig. Stargroup kan jou echter wel helpen en volledig ontzorgen met het inzichtelijk maken van de wijzigingen. Wij kunnen dit doen op collectief niveau maar ook op individueel niveau. Ons advies is om niet langer uit te stellen, maar nu alvast de gevolgen in kaart te laten brengen. Op die manier kan op tijd het nodige geregeld worden, zodat niet alles last minute meer hoeft te gebeuren. 

Ben jij nieuwsgierig naar de gevolgen voor jou, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.