Stargroup, door en voor Edenaren: Sponsor Heideweek 2022

Eindelijk, we mogen weer! Na twee jaar afwezigheid is er in augustus weer een Heideweek en daar zijn wij als een écht Edes bedrijf ontzettend blij mee. Waarom wij sponsor zijn? Dat heeft alles te maken met het lokale karakter van de Heideweek, wat aansluit bij het streven van Stargroup. Als Stargroup opereren wij namelijk vooral lokaal en dit doen wij niet alleen door het sponsoren van lokale evenementen, sportclubs en MVO-projecten. Al sinds 1998 staan wij onze klanten bij in alle keuzes in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planningen. Een groot gedeelte van ons klantbestand bestaat uit ondernemers gevestigd in Ede en omgeving. Waarom? Omdat we op deze manier de dienstverlening een stuk persoonlijker kunnen maken. Wanneer jij als ondernemer bijvoorbeeld een schade hebt is het fijn dat hier vlot op gereageerd kan worden. Zo kan een van onze adviseurs, wanneer nodig, gelijk even langskomen. Het personeel van Stargroup is ook grotendeels woonachtig in Ede, of woont in de directe omgeving van Ede. Zo weten wij wat er lokaal speelt en kan het zomaar zijn dat je een van ons op de zaterdagmiddag bij de sportclub langs het veld tegenkomt.

Stargroup Ondernemer Sessies

Om deze lokale betrokkenheid te benadrukken zijn wij een aantal jaar geleden gestart met speciale evenementen voor ondernemers die bij ons klant zijn: de ‘Stargroup Ondernemer Sessies’. Een mooie manier om lokale ondernemers te verbinden en ‘iets’ mee te geven. Wat dit ‘iets’ is? Dat kan gewoon een gezellige en sportieve dag zijn zoals ons golftoernooi, maar ook een dag met een waardevolle boodschap. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan de inspiratiesessie welke wij in november 2021 georganiseerd hebben. Hierbij kwam Ferry Zandvliet spreken. Ferry overleefde in 2015 de aanslag op de Bataclan in Parijs, waar 89 personen om het leven kwamen. Een ervaring die op zijn minst traumatisch genoemd kan worden. Tijdens de inspiratiesessie vertelde Ferry over de avond van de aanslag, de dagen erna en vooral zijn leven na de aanslag. Hoe kun je uit iets negatiefs iets positiefs halen? En hoe kun je een gelukkier mens worden na welke tegenslag dan ook? Zo zegt hij zelf: “Jij creëert je eigen geluk. Je bepaalt zelf hoe gelukkig je bent met het leven dat je hebt! Filter negativiteit uit je leven en omring je met mensen die het beste in je naar boven halen.” Een onderwerp dat in principe niet direct wat met het ondernemerschap te maken heeft, maar de boodschap achter dit verhaal kan toch heel inspirerend voor ondernemers. Dit is dan ook het doel van onze inspiratiesessies.

Financiële zekerheid

Naast dit alles willen wij natuurlijk dat jij als ondernemer goed verzekerd bent. Dit betekent dat we altijd beginnen met het in kaart brengen van relevante bedrijfsrisico’s. Hierbij is er sprake van maatwerk omdat bedrijfsrisico’s per branche en bedrijf totaal verschillend kunnen zijn. Daarnaast zijn er wellicht risico’s die je zelf kunt én wilt opvangen. Zo verzekeren we alleen wat echt noodzakelijk is.