Het Papa & Mama pakket vergelijken

Alle verschillen op een rijtje gezet

Vergelijk de verschillen tussen het comfort en onbezorgd pakket


Toelichting

Het comfort pakket bestaat uit advies over de 3 belangrijkste verzekeringen die jij nodig hebt. Plus krijg je informatie over schadeverzekeringen die (afhankelijk van jouw situatie) handig kunnen zijn.

Het comfort pakket gaat nog een stapje verder. Hier wordt ook gekeken naar jouw financiële situatie en jouw financiële doelen. Bijvoorbeeld het schoolgeld van jouw kindje betalen.

Heb je vragen?

Keuze stress?

Weet je niet goed welk pakket het beste bij jouw gezin past?
Laat je gratis & vrijblijvend informeren door 1 van onze adviseurs.

Wat houden de verschillende verzekeringen in?


Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) geeft de zekerheid dat jullie kind zonder financiële zorgen kan opgroeien. Mocht jij of jouw partner onverhoopt komen te overlijden, dan krijgen de nabestaanden een vergoeding om bijvoorbeeld de maandlasten, hypotheek of schoolgeld te kunnen blijven betalen.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering dekt de kosten voor een waardig afscheid van jullie geliefde. Deze verzekering kent verschillende vormen en zorgt voor financiële zekerheid in geval van overlijden.

Zorgverzekering

De zorgverzekering dekt de medische kosten die jij of jouw kind maakt. Het is dus belangrijk dat je de juiste dekking kiest, niet alleen voor jezelf maar ook voor jullie kindje. Welke financiële risico’s wil je zelf dragen. En aan welke risico’s wil je niet denken?

Schadeverzekeringen

Er zijn veel verschillende soorten schadeverzekeringen. In tegenstelling tot levensverzekeringen (ORV, Uitvaart & Zorg) gaan schadeverzekeringen over fysieke producten. Dingen die echt stuk kunnen gaan. Bijvoorbeeld als je kind een bal door de ruit schopt of met de fiets tegen de auto van de buurman aanvalt. Een schadeverzekering biedt dekking voor hele specifieke producten. Een aantal van deze verzekeringen zijn:

Afhankelijk van jullie persoonlijke situatie kijken wij met je mee welke verzekeringen jullie nodig hebben en welke niet.

Wat houden de financiële opties in?


Financiële inventarisatie

Samen met jullie kijken wij mee naar jullie huidige situatie en brengen wij de wensen en behoeften in kaart. Dit rapport geeft ons en jullie inzicht in hoe jullie financiën in elkaar zitten.

Financiële planning

Na het inventariseren van de huidige financiële situatie maken we een plan zodat jullie je wensen kunnen realiseren. Wellicht willen jullie in elke situatie het schoolgeld van jullie kind kunnen blijven betalen, of wensen jullie misschien op latere leeftijd een schenking te doen aan jullie kind.

Eerst even kennis maken?


Heb je vragen over het Papa & Mama pakket of wil je gewoon even komen kijken met wie je te maken hebt?

Kom vrijblijvend een bakje koffie drinken met 1 van onze adviseurs.