Een verrassing voor Gerard!

Zoals iedere donderdagochtend, was ook vandaag Gerard aanwezig bij BNI. BNI Ede in dit geval, is een organisatie waar netwerken voorop staan. Ook ontmoet je hier andere professionals die voor verschillende organisaties te werk gaan. Hier kan je relaties opbouwen, behouden en adviseren.

Vannochtend kwam onze collega Gerard binnen met een erg leuke verrassing! Een andere professional die hij heeft leren kennen op BNI, Danny Slok. Hij was erg tevreden was over de service van Gerard en Strargoup. Hij gaf ons een ingelijste versie van zijn ervaring. De tekst luidt:

Beste Gerard,

Een keer per jaar kijken wij thuis onze verzekeringen na. In dit geval nog eens extra na de geboorte van onze zoon.

Zoals misschien veel mensen dat doen, doen wij dat via internet en elk jaar komen wij toch weer terug bij dezelfde verzekeraar.

Sinds ik bij BNI zit heb ik (natuurlijk) jou meerdere malen horen vertellen wat de Stargroup allemaal precies doet en toen dacht ik bij mijzelf: Laat ik toch maar eens een afspraak maken met Gerard.

De afspraak stond vrij snel en wat ik gelijk al positief vond is dat dit gewoon bij ons thuis kon i.v.m. onze kleine man.

Tijdens de afspraak inventariseerde jij wat we allemaal hadden en wat je zelf ook al zei maar wat mij ook opviel is dat jij vanuit je eigen kracht werkt zodat je ook daadwerkelijk een eerlijk advies kan geven.

Jij nam verschillende verzekeringen met ons door en gaf hierbij jouw persoonlijke advies waarbij we tot de conclusie kwamen dat alles wel goed voor elkaar was. Er zijn, zoals we wel weten, genoeg adviseurs die graag meerdere verzekeringen erbij zouden willen verkopen maar jij niet. Waarom meer verzekeren als het niet nodig is?

Zelfs met een verzekering die wij eigenlijk bij jullie af wilden sluiten, maar waar jij aangaf dat dit niet interessant is om dit afzonderlijk af te sluiten hielp je hier ons wel bij.

Na dat alles uitgezocht was werd de vervolgafspraak snel gemaakt. We waren erg nieuwsgierig en hadden in eerste instantie de verwachting dat het duurder uit zou vallen, maar niks is minder waar!

Misschien iets kleins voor de Stargroup, een paar verzekeringen, maar wij zijn er erg blij mee!

Leuk ook om te horen dat jullie naar aanleiding hiervan aan de slag zijn gegaan om een pakket samen te stellen voor jonge gezinnen!

Gerard, nog maal bedankt voor je persoonlijk, goede en eerlijke advies en we raden Stargroup zeker aan en één ding is zeker, jij maakt het SUPER!!

Met vriendelijke groet,

Danny Slok,

Superkeukens Veenendaal, Utrecht en Amersfoort

Uiteraard waren Gerard en onze andere collega’s erg blij om dit te lezen. Dit is waar Stargroup voor staat, een persoonlijk, eerlijk en professioneel advies voor iedereen. We vinden het fijn dat dit ook zo is overgekomen op de klant!

Ontzettend bedankt Danny Slok voor mooie, ingelijste woorden!