Stargroup deelname aan beachvolleybaltoernooi

Afgelopen zaterdag heeft Stargroup meegedaan aan het beachvolleybaltoernooi van Nh1816. En wat waren wij fanatiek zeg!

Om 9 uur ’s ochtends verzamelen, op een zaterdagochtend was het eerste obstakel van de dag. Dit ging gelukkig goed! Met een flinke vertraging van drie hele minuten, zat iedereen in de auto. Daar gingen we dan, de tocht van een uur richting Aalsmeer.

Het weer zat ons niet mee, het is absoluut niet droog gebleven. Gelukkig vonden de wedstrijden plaats in een overdekte hal, waar geen sprake was van moddervolleybal. De zaal was opgedeeld in 3 velden, bestemd voor 16 teams. Ieder gekenmerkt door het kleur tenue in combinatie met het land wat achterop de rug stond.

De eerste wedstrijd was begonnen. We hadden moed, maar moesten ook nog even goed wakker worden. Dit resulteerde helaas in een nederlaag voor team Stargroup. Helaas, maar niet getreurd!

De tweede wedstrijd verliep voorspoedig, en we namen de overwinning tot ons met een flink verschil in punten. Deels hiervan kwam uiteraard door het Stargroup tenue die wij nu allemaal aan hadden. En blij dat we waren! Dit gingen we natuurlijk vieren bij de aangelegen bar. We zagen de volgende wedstrijd positief in.

Maar die moed zakte al snel redelijk naar de schoenen. Na een hoop rennen, springen, schreeuwen en zandhappen, verloren we deze wedstrijd. De fanatiekelingen onder ons baalden enorm. Ongeacht dit verlies gingen we de volgende wedstrijden ook met een enigszins positieve houding binnen. Ook dit was niet erg terecht.

Ongeacht onze nederlagen hebben we er toch een hele gezellige dag van gemaakt. Onder andere Danny, Gosse, Gerard en Rutger waren ontzettend betrokken. Zij lieten de zandkorrels om de oren vliegen om maar te zorgen dat de bal de grond niet raakte. Timon en Lau kwamen langzamerhand op gang en bleken helden te zijn in opslaan, dit kwam goed van pas.

Een geslaagde dag!