Stargroup sponsoring van een muzikale avond

Vorig jaar heeft Stargroup gezorgd voor een mooie avond met de bands Statement en Pectora in Astrant Ede! Lees daar meer over in dit artikel. Omdat we dit zo’n succes vonden hebben we op 21 mei ook iets erg leuks in georganiseerd in Astrant, met ongeveer dezelfde sfeer.

Ben je er klaar voor? Op 21 mei staat niemand minder dan Oliver/Dawson Saxon, ook wel OD Saxon, in Astrant! Deze band ontstond in 1994, toen de oprichters van de legendarische heavy metal band Saxon, Graham Oliver en Steve Dawson, weer samen in een band terecht kwamen. Je raadt het misschien al: deze avond wordt een avond gevuld met new wave of British heavy metal (NWOBHM) klassiekers. Wij hebben er zin in! Het is dan ook geen geheim dat sommige collega’s deze soort muziek eigenlijk wel ontzettend leuk vinden! Dus, ben jij net als een paar van onze collega’s gek op heavy metal? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond? Komen! Verwacht veel nummers van de Saxon albums Wheels of Steel, Denim & Leather en Strong Arm of the Law!

De deuren van Astrant openen om 20:00, en de avond begint met een nog onbekend voorprogramma. Maar een ding is zeker: dit wordt een te gekke avond! Zien we je daar?

Tickets zijn te verkrijgen via deze link.