Het Papa & Mama pakket

Gefeliciteerd! Jullie verwachten een kindje of hebben net een kindje gekregen! Wat een prachtig moment en bijzondere ervaring. Geniet van elkaar, van de nieuwe indrukken en van jullie eigen wondertje!  

Wij begrijpen heel goed dat het in deze periode draait om geluk, liefde, en de inrichting van de ideale kinderkamer. Daarom willen wij voor jullie in één klap al jullie financiële vragen beantwoorden. Want ook al denk je hier misschien even niet aan, het is heel belangrijk om een aantal zaken goed te regelen! 

Om jullie zo goed mogelijk te helpen hebben wij sinds 1 oktober een passende oplossing voor jullie ontwikkeld, het Papa & Mama pakketSpeciaal voor alle aanstaande papa`s en mama`s, maar ook als je al een tijdje papa of mama bent.  

Waarom het Papa en Mama pakket?

Met dit op maat gemaakte pakket willen wij jullie antwoord geven op de volgende vragen: “Moet je jullie verzekeringen aanpassen als er een kindje komt?” “Wat als één van de ouders ziek wordt, of erger, komt te overlijden?” “En hoe zorg je dat je kind op zijn 18e kan studeren?” Samen met jullie bespreken we jullie huidige financiële situatie en jullie wensen voor de toekomst.    

Passend advies

Na een goede, online inventarisatie werkt onze adviseur het advies uit. In een afspraak bij jullie thuis of op ons kantoor leggen wij jullie uit wat er geregeld kan worden om jullie een optimale financiële zekerheid te bieden. Zo zijn jullie verzekerd van een veilige toekomst, maar belangrijker, zo kan jullie kind financieel onbezorgd opgroeien!  

Vragen?

Heb je vragen, of wil je meer informatie over het Papa en Mama pakket? Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via het nummer: 0318-672767 of via het e-mailadres: verzekering@stargroup.nl

Je kunt het Papa en Mama pakket ook volgen op Instagram en op Facebook. Zo blijf je automatisch op de hoogte!