Verisure High Security Alarm

Natuurlijk wil je ongenode gasten uit jouw bedrijfspand of woonhuis weren. Een Verisure alarmsysteem kan jou hier uitstekend bij helpen. Wat de meerwaarde is van dit alarmsysteem? Dat leggen we je graag uit:

Vroegtijdige detectie

Alle toegankelijke deuren en ramen moeten worden beschermd. Dit gebeurt door gecertificeerde Shocksensoren met trillingsdetectie. Dit maakt vroegtijdige detectie mogelijk wanneer er ongenode gasten in de buurt van jouw bedrijfspand of huis komen. Onderhoud is hierbij inbegrepen en er is gedacht aan antisabotage van internetverbinding en stroomuitval.  

Snelle reactie

De fotodetectoren detecteren beweging en verzenden deze foto’s om de inbraak te verifiëren. Binnen een aantal seconden is er een reactie van gecertificeerde operators die de binnengekomen alarmering verifieert met beeld en geluid. Deze operators kunnen in real-time, pre-crime en live beelden delen met de politie via Live View. Zo kan de politie meekijken wat er gebeurt in jouw bedrijfspand of woonhuis. 

Rookgordijn

Binnen 45 seconden verschijnt er een rookgordijn waardoor de inbreker niets meer kan zien. Dit wordt ook wel het ‘Zerovision’ rookgordijn genoemd. Zerovision jaagt de inbreker weg, terwijl de politie al onderweg is. Want: als de inbreker niets ziet, kan hij natuurlijk ook niets meenemen.

24/7 bewaking en snellere politie interventie

Wat is nou de meerwaarde van dit alarmsysteem? Er is sprake van snellere en slimmere interventie door de politie omdat deze veel beter wordt geïnformeerd. Dit gebeurt dankzij de Live View en een goede samenwerking met de Verisure operator. Dit alles verhoogt de pakkans. Daarnaast is 24/7 bewaking ook inbegrepen. Dit betekent dat een surveillant direct naar jouw bedrijfspand of huis wordt gestuurd en dat de surveillant kan blijven tot de woning weer helemaal veilig is. 

Beveiligingsplan

Samen met jou wordt een beveiligingsplan opgesteld. Hierbij wordt er gekeken naar de beveiligingsbehoeften. Vragen die hierbij gesteld worden zijn:

  • Om wat voor een type woning of bedrijf gaat het?
  • Wat zijn de externe zones?
  • Hoe vaak staat de woning leeg, of wat zijn de openingstijden van een bedrijf?
  • Wat zijn de toezicht en controlebehoeften
  • Zijn er externe sleutelhouders die toegang hebben tot het huis of bedrijf?
  • Wat zijn kwetsbare toegangspunten. Denk aan: deuren, ramen of dakramen.

Contact

Heb je vragen over de beveiliging van jouw huis of bedrijfspand? Of wil je weten hoe jij je het beste kunt verzekeren tegen diefstal? Neem dan contact op met één van onze adviseurs! Dat kan telefonisch via 0318 – 67 27 67 of via de mail naar verzekering@stargroup.nl. Je kunt ook onze Stargroup app downloaden via de App Store of via Google Play.